banner image

Kördüğüm 152. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma

Kördüğüm 152. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 5 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 152. bölümünde neler olacak?

CHANDA TAPASYA'YA HEDİYE VERİR

Sabah Tapasya Chanda’dan bir sürü hediye alır ve hediyelere çok sevinmiştir. Chanda bu hediyelerden birinin Veer’in bir arkadaşına ait olduğunu söyler. Tapasya buna çok şaşırır. Daha sonra Chanda ile birlikte aşağı inerler. Oturma odasında onları bekleyen biri vardır. Tapasya Rathore’u oturma odasında görünce şoke olur.


Tapasya Rathore’un habersiz gelmesine çok kızar. Onunla yalnız konuşma fırsatı yakalar. Ona kızdığını Rathore’a da söyler. Rathore düğün davetiyelerini bastırdığını söylemek için gelmiştir. Tapasya tekrar sinirlenir. Kendisine haber vermeden bir şeyler yapmasından hoşlanmadığını söyler. Rathore Tapasya’dan özür diler. Veer ile bir iş görüşmesi olduğunu bu işi aldıktan sonra davetiyeleri dağıtacağını söyler.


Rathore Veer ile bıluşmak için çıkar. Daha sonra odaya İçça da gelir. Tapasya ise İçça’yı kızdırmak için Veer ile olan akşam yemeğini anlatmaya başlar. İçça da ona Veer’in kendisine attığı mesajlardan ve aramalardan bahseder.

Kördüğüm 152. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma (Youtube Videomuz)
Henüz yayınlanmadı.
Kördüğüm 152. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma Kördüğüm 152. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 29 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.