banner image

Ah Kalbim 81. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi

Ah Kalbim 81. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 8 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 81. bölümünde neler olacak?

PURAB VE BÜLBÜL'ÜN DÜĞÜN TARİHİ

Pragya ve Abhi birbirlerinin gözünde kaybolurken, Tannu ruh halini bozarak Pragya'ya hakaret etmeye başlar. Pragya'ya gerçeği Dadi'ye anlatmasını ve evden çıkmasını ister. Tannu'yu elinden tuttu ve bir odaya götürdü. Orada ona hakaret ediyor ve Pragya'ya benzetmesini istiyor. Abhi Tannu'ya 'bencil bir kadınsın' der. Ertesi gün Bulbul, Abhi'nin evini ziyaret ederek Abhi ve Pragya'ya bir sürpriz yapmayı planlıyor. Bulbul'un Abhi ve Pragya için planladığı süpriz ne?


Bulbul, Tannu ile karşılaşır ve ondan önce sorular sormaya başlar. Tannu'ya gerçeğini sakladığını söylemesini ister. Ancak Pragya, durumu idare eder ve kızkardeşini Tannu'nun rahatlıkla konuştuğuna ikna eder. Abhi daha sonra odaya acele gelir ve Abhi, Pragya ve Tannu arasında komik bir sahne gerçekleşir. Yakında Robin Pragya'yı ziyaret ederek annesinin eve geldiğini ve onunla tanışmak istediğini söyler. Pragya'nın kendisi ve annesi Abhi hakkındaki gerçeği öğrenecek mi?


Purab Abhi'nin evine varıyor ve herkese düğününden bahseder. Yakında, Alia Purab ve Bulbul ile karşılaşır ve niçin düğün tarihini bildirmediğini Purab'a sorar. Purab, Alia'ya, buraya gelene kadar bunu bilmediğini söyler. Alia şok olur ve öfkelidir. Sesini yükselterek konuşur fakat etrafında insanlar olduğunu fark ettiğinde sakinleşir. Alia daha fazla şoka uğrayacak mı?


Alia, Tannu ile görüşür ve Tannu, evde neler olup bittiğini kendisine haber vermeden hemen önce, Alia'nın kendisi konuşur ve Tannu'nun hamileliği de dahil olmak üzere her şeyi söyler. Tannu şoka girer ve Alia'ya hamile olmadığını, aksine hamile Pragya'nın olduğunu söyler. Aynı zamanda Pragya, ikisini birden karşılar ve Alia'nın şüphelerini temizler. Daha sonra, Alia, Purab ve Bulbul'un alışverişini yağmalamaya karar veren alışveriş merkezinin yakınında görülüyor. Fakat Abhi'yi onlarla birlikte bulunca fikrini değiştirir. Alia, Purab ve Bulbul'un düğününü bozmak için şimdi hangi planları hazırlayacak?


Ah Kalbim 81. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 81. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi Ah Kalbim 81. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 01 Ocak Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.