banner image

Kördüğüm 155. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi

Kördüğüm 155. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 8 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 155. bölümünde neler olacak?

İÇÇA VE TAPASYA İYİ ANLAŞIR

Kahvaltı vakti Tapasya ve İçça kendi aralarında konuşurlar. Belli ki bir planları vardır. Tapasya artık değiştiğini değişmiştir. Herkes bunun farkındadır. Veer bu değişime en çok sevinen kişi olmuştur.

Tapasya beğendiği bir elmas kolyenin olduğunu onu internette araştırdığında ancak Londra’da bulabileceğini söyler. Zaten daha önce de Londra’yı merak ettiğini ve buraya İçça ile gidebileceğini hatta Veer’in kendilerini götürebileceğini dile getirir. Ancak ne yazık ki İçça’nın vizesi yoktur. Tapasya İçça’dan hemen vize işlemlerine başlamasını ister.

Masadaki hiç kimse Tapasya ve İçça’nın bu kadar kısa sürede bu kadar iyi anlaşabileceğini düşünmemiştir. Hatta bu durumu oldukça yadırgarlar. Çünkü ikisinin de aynı fikirde olmasına imkan yoktur. Bu nedenle masadakiler biraz da gerilmiştir. Tapasya Veer’in bir kolye için onları Londra’ya götürüp götürmeyeceğinden emin olamaz. Ancak Veer İçça isterse ona dünyayı bile gezdirebileceğini söyler. Veer’in yaptığı jest tümmasayı büyüler. En çok da İçça’yı.


Damini işe gitmek için hazırlanmaktadır. Divya ise biraz sinirlidir. Jogi kendisini almadan Damini’yi arabasıyla götürmüştür. Divya ise otobüs kullanarak gitmek zorunda kalmıştır. Divya’nın öfkesi eve gelene kadar dinmemiştir. Jogi’ye tüm öfkesini kusmak için eve gelmesini bekler. Ancak Jogi eve geldiğinde doğru uyumaya gider. Çünkü çok yorulmuştur. Divya ise onu rahat bırakacağa benzememektedir. Jogi’nin uykusu sürekli bölünmeye mahkumdur.


Kördüğüm 155. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 155. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi Kördüğüm 155. Bölüm Özeti - 8 Ocak Pazartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 01 Ocak Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.