banner image

Ah Kalbim 78. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma

Ah Kalbim 78. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 5 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 78. bölümünde neler olacak?

PRAGYA TANU'NUN ODASINI YAKAR

Pragya, Tannu'nun evini ziyaret eder, kendisinin ve Abhi'nin fotoğraflarını yakar. Ardından odasını terk edip yürür. Odasını alevler içinde bulan Tannu, odasından dışarı çıkar ve Pragya'nın uzaklaştığını fark ederi. Pragya, kasıtlı olarak evindeki yangını çıkarttığını söylediğinde Tannu'nun şüpheleri gerçek çıkar. Pragya'ya sebebi sorulduğunda, bunu Mehra'nın evsiz olduğunu göstermek için yapmış olduğunu ve bir evin kalmasını istediğini söyler. Pragya'nın planı gerçekleşecek mi?


Dadi ve kız kardeşi Pragya'ya yaptığı her şeyin doğru olduğunu ve ondan memnun olduğunu söylemeyi planlıyorlar. Öte yandan Abhi, oyunu Pragya'yla oynamaya karar verir; çünkü Pragya hala onun için hisler hissediyordur. Dadi, Pragya'nın kendisine zarar vermeye istekli olduğunu ve eylemlerinin temelini bulmaya karar verdiğini fark eder. Dadi, Pragya'nın eylemlerinin ardındaki sebebi öğrenebilecek mi?


Dadi ve Indu, Pragya'yı bir zombiye bürünmüş biçimde görünce korkarlar. Abhi'ye neden böyle yaptığını soruyorlar. Abhi kabul edilebilir bir cevap verir ve Dadi'den kaçar. Daha sonra, Tannu ve Praya, Abhi'yi spotlarını değiş tokuş ettikten sonra sorgulamaya başlıyorlar. Ardından Abhi ve Pragya arasında komik bir tartışma ortaya çıktı ve bunu izlerken, Tannu odadan çıkar. Öte yandan, Alia Purab ile yakınlaşmak için bir numara kullanır. Alia nasıl bir numara yapacak?


Rachana Dadi'ye koşar ve kendisine yere petrol dökenin Pragya olmadığını bildirir; bunun yerine Tannu olduğunu söyler. Mitali'nin bu yasanın gözü şahidi olduğunu ekliyor. Dadi, Mitali'yi arar ve kendisine bunu yapan Tannu'nun olup olmadığını sorar. Mitali, Tannu lehinde konuşuyor. Dadi ve İndu sonra Pragya'yı destekleyen Tannu'ya göre şüphelenmeye başlarlar. Daha sonra Pragya, Dadi'den önce nasıl kötü bir imge geliştirebileceğini merak ediyor. Pragya neyi ön plana çıkaracak?


Ah Kalbim 78. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma (Youtube Videomuz)
Henüz yayınlanmadı.
Ah Kalbim 78. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma Ah Kalbim 78. Bölüm Özeti - 5 Ocak Cuma Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 29 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.