banner image

Ah Kalbim 77. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe

Ah Kalbim 77. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 4 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan 77. bölümünde neler olacak?

TANU'NUN HAMİLELİĞİ KESİNLEŞİR

Pragya'nın annesi onu jinekologun koğuşunda bulur ve onu karşılar. Pragya'ya neden burada olduğunu soruyor. Kayıtsız bir Pragya annesinin sorularını cevaplayamıyor ve aynı zamanda Abhi de jinekolog koğuşunda ortaya çıkıyor. Ancak Pragya ve Abhi, meseleyi yönetir ve Pragya'nın annesini hastaneden gönderebilirler. Daha sonra doktor Pragya ve Abhi'ye Tannu'nun hamileliğini bildirmeleri için çağırıyor. Tannu hamile mi?


Abhi Pragya'yı sarıyor ve gözyaşları gözlerinin altında. Pragya'ya çok büyük bir hata yaptığını ve şimdi ne yaptıklarını bilmediğini söyledi. Pragya, Abhi'ye şimdi ikisinin de doğru yolu seçmesi gerektiğini ve kendisinin doğru olanı seçtiğini söyledi. Öte yandan, Sarla annesine, Abhi ve Pragya'yla jinekolog merkezindeki buluşmasını bildirir. Pragya daha sonra Tannu'yu Abhi'ye getirir ve onları birleştirebilir. Abhi şimdi ne yapacak?


Abhi, Pragya'ya, onun görevinden ayrılmak istemediği için onu terk edemeyeceğini söyler. Pragya, şeyleri daha iyi hale getirmek için her şeyi yapacağını Abhi'ye garanti eder. Aynı zamanda Dadi, Pragya'nın odasını ziyaret ederek onunla konuşmaya ve işleri düzeltmeye çağırıyor ancak fikri doğru zamandan beri konuşmadığı için bırakıyor. Daha sonra, Pragya, Abhi'ye mutlu bir yaşam sürdürmesini ve onu düşünmemesi tavsiyesinde bulunur. Çocuğunun dünyaya girmesiyle birlikte tüm üzüntülerini unutacak ve mutlu bir yaşam süreceğini belirtti. Abhi, Pragya'nın tavsiyesini takip edecek mi?


Tannu Pragya'yı arar ve Abhi'nin evine gitmesini sorar. Pragya, Tannu'ya, Abhi'nin evine getirmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyler. Daha sonra Dadi, Pragya ile yüzleşir ve ona önemli bir şey hakkında konuşmak istediğini söyler. Alia başka yerlerde Purab'a olan tutkusunu gösteriyor ve arkadaşlarına, Purab'ı hayatında bulabilmek için her şeyi yapabileceğini söylüyor. Pragya bugün Tannu'yu Abhi'nin evine götürecek mi?


Ah Kalbim 77. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 77. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe Ah Kalbim 77. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 29 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.