banner image

Ah Kalbim 80. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar

Ah Kalbim 80. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 7 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 80. bölümünde neler olacak?

BÜLBÜL PRAGYA'NIN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİR

Purab Bulbul ile buluşuyor ve ona karşı kızgın olabileceğini düşünüyor. Ancak Bulbul'un başka bir şeyden rahatsızlığı olduğunu öğrenir. Ona hava durumunun kapalı olmasıyla ilgili hakkında soru sorulduğunda Bulbul, Pragya'ya ve kendisine karşı olan cehaleti konusunda rahatsız olduğunu söyler. Öte yandan Alia, Purab'ın Bulbul'a olan sadakatini hala planlıyor; planlama ve planlamanın tamamından sonra Purab'ı geri alamıyordur. Alia, Purab'ı kazanmak için hangi planları yapacaktır yoksa sonunda ayrılmasına izin mi verecek?


Abhi, Pragya'ya alkol şişesini bazı kitapların arkasına sakladığını söyler. Pragya, kendisine bazı kararlar vermesi gerektiğinden ona alkol vermesini ister. Ardından Abhi ve Pragya arasında komik bir konuşma gerçekleşir. Daha sonra Tannu hem Abhi'yi hem de Pragyi sarhoş halde bulur ve onlara kızar. Daha sonra evi süslenmiş bulur ve Dadi'ye neden böyle yaptıklarını sorar. Dadi, Tannu'ya evde düzenlenecek bir parti olduğunu söyler. Tannu bu partiyi durdurmak için ne yapacak?


Bulbul, Abhi'nin evini ziyaret edip kız kardeşi Pragya'nın hamile olduğunu öğrenir. Biji ve İndu, onları evlerinde tutulan partiye davet ederler. Purab ve Bulbul, sırasıyla Abhi ve Pragya'yla buluşuyor. Purab, Abhi'ye neden bu konuyu kendisinden gizlediğini soruyor ve Abhi, meseleyi Purab'a açıklamıyor. Ancak Pragya, hikayeyi Bulbul'a anlatıyor. Bununla birlikte, Indu, Pragya'ya müdahale ediyor ve konuşmasına izin vermiyor. Abhi ve Pragya partiyi nasıl durduracak?


Abhi, aklında bir planla elbiseler giyer ve Pragya'ya hazır olmasını söyler. Purab, başka yerde, yeni bürosuyla Bulbul'u şaşkına çeviriyor ve onunla iş ortağı olarak çalışacağını iddia eder. Öte yandan Biji, Abhi'nin evinde oynanmakta olan dhol'la dans etmeye başladığı için çok mutlu. Baş döndürücü hisseder ve ailesi de burada. Abhi bu fırsatı kullanarak işlevi iptal eder ve sırrını gizli tutar. Pragya gerçeği Biji'ye anlatacak mı?


Ah Kalbim 80. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 80. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar Ah Kalbim 80. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 31 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.