banner image

Kördüğüm 151. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe

Kördüğüm 151. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 4 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan 151. bölümünde neler olacak?

İÇÇA TAPASYA'YI VEER İLE YEMEĞE GÖNDERİR

İcca ile Tapasya konuşurken Tapasya geçmişte Veer’i elinden aldığı için İcca’ya kızıyor. Tapasya İcca’ya Veer’in geleceği olduğunu ve ilk tanıştıkları günleri hatırlatıyor. İcca ise bu sefer sessiz kalmıyor ve asıl Veer benim geleceğim der ve ilk tanıştığı anları hatırlatır.

Tapasya İcca’ya Veer’i kendisi ile yemeğe çıkması konusunda ikna etmesini aksi taktirde herşeyi anlatacağını söyler. İcca ise Veer’in böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyler. Tapasya ben anlamam bu işi yapacaksın diyor. Bunun üzerine odaya Veer gelir ve Tapasya konuyu değiştirir. İcca’ya teşekkür edip odadan ayrılır. Veer ise İcca’ya hangi konuda konuştuklarını sorar. İcca Tapasya ile yemeğe çıkma konusundan bahsediyor. Veer ise bundan şaşırır ve İcca’ya bu konuda kızar. İcca ise rica eder ve Veer bir şey söylemeden ayrılır. İcca ise gözyaşlarına boğulur. Veer ise akşam restorana gelir ve gözleri İcca’yı arar. Bir bakarki Tapasya restoranda masada oturuyor. Bunun üzerine bunu planlayanın İcca olduğunu düşünüyor ve bunun nedenini araştırıyor.

Tapasya ise Veer’i görüyor ve ona sesleniyor. Veer onunla oturuyor. Veer ise hala İcca’nın geleceğini düşünüyor ve gözleri onu arıyor. Tapasya’ya İcca’yı soruyor. Sonrasında ise İcca’ya telefon açıyor. İcca ise evde oturmuş Veer’in telefonunu açmıyor. İcca üzgündür. Ama elinden bir şey gelmez. Bu sırada Satya ve Sanci’de odalarında İcca’nın onlara mani olmasından bahsediyorlar. İcca’nın bize mani olmasını engellememiz lazım diyorlar. Bu arada restoranda Tapasya yemek siparişi veriyor. Jogi Takur iş görüşmesi için aynı yerdedir ve ayrılırken Tapasya ve Veer’i görür. Yemekler gelmiştir. Veer Tapasya’ya kendi eli ile yediriyor. (Veer’in bu yaptığı doğru oldu mu?) Jogi ise bunları gördükçe şaşırır. Şaka zanneder. Akşam olur ve Veer eve gelir karşısında İcca’yı görünce kızar. ( Tapasya’ya yemek yedirirken İcca’yı düşünmüyordun). Veer İcca’ya o kadar telefon açtım neden telefonumu açmadın diye hesap sorar.


RAGHU EVE GELİR

İcca Veer’in bu tavrından dolayı bir bahane uydurur. Veer İcca’ya daha öfkeli olarak kızar. İcca ağlar. Tapasya ise odasında mutludur. Jogi ise İcca ile Veer ve Tapasya’nın yemeği hakkında konuşuyor ve İcca’ya Tapasya’nın emrinde olmamasını salık veriyor. Çanda Tapasya ve Veer’in yanına gelir ve birinin geldiğini söyler. Tapasya ise aşağıya iner ve Raghu’yu görür ve neden geldiğini sorar. Bu arada İcca ve Mai’de oraya gelir. Tapasya tırsar. Raghu ise kendisini iş adamı olarak tanıtır ve Veer için geldiğini söyler. Tapasya ise Raghu’ya ailesinden uzak durmasını söyler. Raghu ise Tapasya’ya çocuğunu almak için her şeyi yapacağından bahsediyor. Veer gelir ve Raghu’ya ne ile ilgili konuşmak istediğini sorar. Tapasya Raghu’nun önemli bir konu için konuşacağını söylemesi üzerine korkar.

Kördüğüm 151. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 151. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe Kördüğüm 151. Bölüm Özeti - 4 Ocak Perşembe Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 28 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.