banner image

Ah Kalbim 76. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba

Ah Kalbim 76. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 3 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 76. bölümünde neler olacak?

TANU HAMİLELİK TESTİNE GİRER!

Abhi, Tannu'nun evinde, ondan bir şey saklamamasını ister. Tannu Abhi'ye bir şey saklamak istemediğini söyler. Abhi, Tannu'ya, Pragya'ya duygusal olarak şantaj yapmak için kullandığı sahte gebeliği hakkında gerçeği öğrendiğini söyler. Tannu ise Abhi'ye hamile olduğuna inanması için ısrar eder. Abhi çok öfkelenerek, Tannu'ya artık yüzünü göstermemesi gerektiğini ve onunla olan ilişkisini şu andan itibaren bitirdiğini söyler. Öte yandan Pragya, ağlarken görülür. Abhi, Pragya'ya Tannu'nun kendisine aptalca bir oyun oynadığını açıklayacak mı?


Abhi, Pragya'yı Tannu'nun evine götürür ve Abhi, Tannu'dan hamile olduğunu kanıtlamasını ister. Tannu, Abhi'ye hamile olduğunu ispatlamak istemediğini söyler. Abhi'nin karakterini sorgulamaya başlar. Tannu hamileliğini test etmeyi kabul etmediğinden, Abhi ona asla inanmayacağını söyler. Pragya, Tannu'ya, Abhi'ye geri dönmesi için elinden geleni yapmaya çalışması yönünde vaat eder. Pragya hala Tannu'nun lehine mi düşünecek? Abhi Pragya'nın düşüncelerini silmek için ne yapacak?


Abhi, Pragya'ya, ne yaparsa yapsın, Tannu'nun refahı için olduğunu söylemesini ister. İnat eden Pragya, Abhi'ye sadece adil ve doğru olanı yaptığını söyler. Abhi Pragya'ya Tannu'nun sadece oyunculuk yaptığını ve hamile olmadığını anlatmaya çalışmaktadır. Pragya'ya Dadi'ye zarar vermemek istediğini söyler. Daha sonra, Pragya, Dadi'ye zarar vermek için başka bir fırsat bulur. Fakat Dadi'nin Rachana'nın eylemlerinde hiçbir rolü olmadığı kanıtlandığında, Pragya kendisinden özür dilemektedir. Dadi kalbini Pragya'ya karşı nefretle dolduracak mı?


Pragya, Abhi ve Tannu, Tannu'nun hamilelik testine tabi tutulması için hastaneye giderler. Bunun yanında Abhi ve Pragya, Pragya'nın annesini aynı hastanede bulurlar ve gözlerinden gizlerler. Ancak Tannu, Pragya'nın annesiyle yüzleşir. Burada ne işi var sorusuna Tannu burada bir kontrol için geldiğini söyler. Başka yerlerde, Rachana Dadi'yle tanışır ve onun için özür diler. Dadi'ye, Pragya'nın bu şekilde davrandığını kendisinin yüzünden olduğunu söyler. Dadi, Rachana'ya Pragya'ya sorunun ne olduğunu soracak ve çözülecek şeyler söyler. Tannu'nun gebelik testinin sonuçları ne olacak?


Ah Kalbim 76. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 76. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba Ah Kalbim 76. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 27 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.