banner image

Kördüğüm 149. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı

Kördüğüm 149. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 2 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 149. bölümünde neler olacak?

TAPASYA İCCA'YI TEHDİT EDER

Geçen bölümde Tapasya İccanın Veere içirdiği ilaçları öğrenmişti. Tapasya İccanın yanına gelerek ona ilaçları gösteriyor ve İccayı Veere söylemekle tehdit ediyor. Tapasya İccaya “eğer sen benim hakkımda bir şey söylersen ben de bu ilaçları Veer’e söylerim” diyor. Tapasya her zaman olduğu gibi her fırsatta İccayı ezmeye devam ediyor. Ona çocukluğunu hatırlatıyor ve her zaman kaybeden taraf olduğunu ve kaderinin böyle olduğunu söylüyor. Tapasya devamında İcca ya Veerin onun kaderi olduğunu söylüyor. Veerin kendisine karşı olan sevgisinden emin olan İcca, Tapasya ya saçmalıklarına devam etmemesini söylüyor. Konuşmanın ardından Tapasya yanından ayrılıp gidiyor ve İccayı bir sessizlik kaplıyor

Mai ve Çanda konuşurken Çanda ona Divyanın bu eve ne kadar çok hediye aldığını ama Damini ye hiç hediye getirmediğini söylüyor. Çanda, Mai’nin kafasını karıştırmak için elinden geleni yapıyor. İcca dışarıdan bu söleri duyuyor ve hemen yanlarına geliyor. Her zaman susan İcca bu sefer konuşmayı tercih ediyor. Bu ev için neler yaptığını ortaya koyuyor. İcca “Tapasyanın bu evde kalmasına rıza gösterdim, evin huzuru için Veer ile pujada oturmasına da bir şey demedim. Bundan sonra da ailem için her şey yapmaya hazırım” diyor.

Çanda ise İcca yı kırmaktan biran bile tereddüt etmeden ” bu aileye bir çocuk veremedin” diyor. İcca ise Çocuk dışında herşeyi verdiğini söylüyor ve devam ediyor. ” Kötü niyetli olarak başkalarının aklına şüphe sokan biri olmadığını” söylüyor. Tabi ki Çanda öfkeleniyor bu duruma. Mai olan biteni sessiz br şekilde izliyor. İcca sonra Çanda’ya “güler yüzlü olup etrafa daha da mutluluk saçabilirsin” diyor. Sonrasında Veer Mainin yanına geliyor ve İccanın Çanda ile konuşmasını şikayet ediyor. Veer bunu problem olarak görmediğini İccannın annesini savunmasının çok normal olduğunu söylüyor. Veer gider ve Çanda geliyor ve bu sefer de Veerin hakkında konuşmaya devam ediyor.


Tapasya Veere yarın kontrole gideceklerini haber veriyor. Eğer İcca ile bir işin yoksa benimle gel diyor. Veer İcca ile gelebileceklerini, bir işlerinin olmadığını söylüyor. Ama İcca gitmek istemiyor. Çanda bu sefer de Naniye gidip İcca hakkında konuşur ve İccanın saygısızlık yaptığını söylüyor. Fakat Nani ne düşüneceğini bilmez, İccanın saygısızlık yapmayacağını düşünür. Daha sonra Nani birşeyler götürmek için İccaya sesleniyor. Bu sırada Umed oradadır ve İccadan ne istediğini sorar. Nani de bazı taşınması gereken şeyler olduğunu söylüyor. Umed bir çok hizmetçi varken İcca ya neden seslendiğini öğrenmeye çalışır. İccanın bu evin gelini ve kızı olduğunu hatırlatıyor. Nani söyleyecek bişey bulamaz ve susar.

Kördüğüm 149. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 149. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı Kördüğüm 149. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 26 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.