banner image

Ah Kalbim 75. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı

Ah Kalbim 75. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 2 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 75. bölümünde neler olacak?

PRAGYA VE ABHİ ARASINDAKİ YANLIŞ ANLAMA ÇÖZÜLECEK Mİ?

Abhi aceleye getirir ve Pragya onu durdurmaya çalışır ancak Tannu'nun ona söylediği şeyi (bebeğin Abhi'den olduğunu) hatırladığında durdurmayı bırakır. Abhi, Pragya'nın kendisine söylediği seni sevmiyorum lafını hatırlar ve boks yapmaya başlar. Çok yoğun çalışır ve böylece yorgun düşüp bayılır. Abhi daha sonra Pragya'yı davranışı için çağırır. Öte yandan, Abhi'yi ve Pragya'yı sevgi içinde görmeyi umut eden Purab, Abhi'nin evini ziyaret eder ve Abhi ve Pragya'nın orda olmadığını farkeder. Abhi ve Pragya nerede?


Tannu, yatakta Abhi'nin başını okşamaktadır. Bu arada Alia, Pragya'nın evine varır ve kendisinin, sorgulanamaz durumda olan (yarı baygın) Abhi'ye ne söylediğini sorar. Pragya, Alia ile birlikte Abhi'nin evine gider ve Alia, Abhi'ye Pragya'nın onunla buluşmaya geldiğini söyler. Abhi yataktan kalkar ve Pragya'yı aramaya başlar, ancak onu bulmaz. Kapının ardında saklanan Pragya, Abhi'nin yüzünü görmek istemediği için kapının arkasında beklemektedir. Abhi, Pragya'ya karşı ne gibi bir karar verecek?


Abhi Pragya'yı kaldırır ve büyükannesinin Pragya'yı geri getirmesini istediğini hatırlar. Abhi, Pragya'ya rol icabı gelmesini ve gerçek davranışını büyükannesinin önünde göstermemesini söyler. Daha sonra Alia Bülbül ile görüşür ve ona onun için dua ettiğini söyler. Nedeni ise Bülbül bugünden itibaren artık iyileşmiştir. Pragya ve Abhi daha sonra Abhi'nin evine gelirler; Abhi, Pragya'ya, büyükannesine aralarında her şeyin güzel olduğunu söylemesini ister. Pragya ve Abhi arasındaki yanlış anlama çözülecek mi?


Ah Kalbim 75. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı (Yotuube Videomuz)

Ah Kalbim 75. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı Ah Kalbim 75. Bölüm Özeti - 2 Ocak Salı Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 26 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.