banner image

Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi

Ah Kalbim 74. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 1 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 74. bölümünde neler olacak?

PRAGYA ABHİ'YE ONU SEVMEDİĞİNİ SÖYLER

Gerilmiş olan Abhi, büyükannesine sarılır. Anneannesi onu ağırlar ve Abhi ile Pragya'nın birbirleriyle kavga etmiş olabileceğini düşünür ve Abhi'nin üzülmesine neden olduğunu düşünür. Abhi'ye gerçek hayatta bazı örnekler verir; kendine mutluluk ya da kızgınlık duyduğunda kendisini sevdiği kişiye nasıl hissettiğini ve bunun otomatik ve sadece böyle bir his olduğunun farkındadır. Abhi'nin büyükannesi bütün bunları ona anlatırken, kendisinin ve Pragya'nın, büyükannesinin ona söyledikleriyle tam eşleşen geri tepmelerini görmeye başlar. Abhi yalnız başına otururken büyükannesinin ona ne söylediğini düşünürken, Tannu ortaya çıkıp anne babasının onunla konuşmak istediğini söyler. Zaten sinirli olan Abhi, Tannu'ya onu yalnız bırakmasını ve odasından çıkmasını söylemektedir.


Tanu ve Pragya arasında Abhi'nin sevgisi hakkında tartışma çıkar. Pragya, Tannu'yu kendisine ve Abhi'nin hayatına müdahale etmemesi konusunda uyarır. Öte yandan Tannu, Pragya'ya Abhi'nin onu sevmediğini ve onun yerine kendisini sevdiğini söyler. Pragya, Tannu'ya, Abhi'nin kendisini sevip sevmediğini düşünmese de o beni sever ve evliliğini savunmak onun görevidir der. Ve bunu yapmak için, onu ve Abhi'yi bozmak isteyen herhangi bir sıkıntı yaşamadan evlenmeye hazırdır. Tannu, Pragya'ya hamile olduğunu ve karnındaki çocuğun Abhi'den olduğunu söylerek onu şok eder. Abhi, Öte yandan, Pragya'yı gerçekten sevdiğini ve onu beklediğini fark etmiştir.


Balkonda yalnız oturan Pragya, abhi ile karşı karşıya kalır. Fakat Abhi devam etmeden önce, Pragya onu durdurur ve ona söyleyecek  bir şeylerin olduğunu söyler. Abhi Pragya'ya kendisine itirafının cevabını sunuyoruz. Pragya derhal Abhi'ye onu hiç sevmediğini söyler (fakat bunu şaka olarak söyler). Abhi şaşkın ve hiçbir şey konuşmamaktadır. Pragya'nın kendisine açıklama yapmak için peşinde gider. Pragya, 1 Nisan'da olduğu gibi onu kandırmayı düşünür. Pragya'ya öfkelenen Abhi, oradan çekip gider.


Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 26 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.