banner image

Kördüğüm 148. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi

Kördüğüm 148. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 1 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 148. bölümünde neler olacak?

İCCA ZOR DURUMDA KALIR!

Kördüğüm 148. bölümde İcca Sanci’nin yalanını ortaya çıkarmak için tuz ve biberin yerini değiştirmişti. Sanci yemeğine tuz katınca İcca Sanci’nin yalan söylediğini kendine kanıtlamıştı. İcca Veer’e Sanci hakkında Satya ile konuşmak gerektiğinden bahseder. Satya ise Veer ve İcca’nın önünde şaşırmış ve Sanci için Üniversiteye kabul edilmişti diyor. Kör olduğundan gidemiyor. Veer kendini suçlu hisseder. İcca ise hisseder gibi yapar. İcca Satya’nın da yalan söylediğini düşünür. Tapasya ise hala İcca ile olan durumu düşünürken Çanda gelir ve İcca’nın Veer’e bazı büyü ilaçlarından verdiğinden bahseder.

Tapasya ise bu duruma şaşırır ve bir şey demez. Çanda sinirli olarak mutfağa gelir. Bu arada Kasap, Satya ve Sanci’nin yukarıda konuştuğunu görür. Jogi evinden Damini Divya’nın dönüşü üzerine karşılama hazırlıyor. Jogi memnundur. Puşkar ise Damini’nin evden kovulacağını hayal eder. Tapasya Çanda’nın dediklerinden şüphelenir ve İcca’nın odasını arar. Bu arada Raghu’nun kartını bulur ve onun İcca ile işbirliği yaptığını düşünür. Tapasya İcca’nın telefonundan Raghu’yu arar. Tapasya görüşme ayarlar. Tapasya Raghu ile buluşur. İcca’yı sorar. O da arabalarının çarpışması sonucu tanıştığından bahseder. Jogi evinde ise Divya eve dönmüş ve mutludur. Damini ve Jogi oradan ayrılınca Puşkar hemen Divya’yı doldurmaya başlar ve onun yokluğunda Damini’nin evin kontrolünü eline aldığından bahseder. Divya’yı iyice zorlayınca Divya Puşkar’a bir tokat aşk eder.

Divya, Damini için bu eve büyük fedakarlık yapmıştır. Ayrıca Jogi’ye kendimden çok güvenirim der. Puşkar’a Masoom’u buraya getirdiğini ve kendilerine karşı kullandığından bahseder. Seni affettik böyle devam edersen seni mahvederim diyor. Divya odasına gider. İcca ise Satya ile Sanci hakkında konuşacakken Kasap dışarıdan İcca’yı çağırır ve Satya ve Sanci’nin bir oyun içinde olduğunu ve bunu ortaya çıkaracağını söyler. Bu konuşmaları Satya duyar ve Kasab’ı yok etmem lazım der. Veer evin salonundadır ve Tapasya gelir. Veer nerede idin der. O da hastaneye kontrole gitmiştim der. Veer ise söyleseydin ben götürürdüm der. Nani yarın bir kontrol daha var o zaman gidersin der. Tapasya ise gerek olmadığını söyler. Veer ve Nani duruma şaşırır. Veer İcca ile odasına gider. Nani ise Tapasya’nın neden böyle davrandığını merak eder.


Veer Tapasya ile ilgilenmesinin tek nedeninin bebek olduğunu söyler. İcca ise ondan kaçar. Veer İcca2nın elinden tutar ve romantik anlar yaşanır. Nani ile temizlikçi arasında tartışma yaşanırken Tapasya yerde ilaç paketleri görür ve İcca aklına gelir ve ilaç paketini yerden alır. Divya Bundela ailesinin evine gelir ve Tapasya sevinir. İcca Divya ile kucaklaşır. Divya İcca’ya hediyeler almıştır. Damini buna sevinir. Tapasya ilaçları odasına götürür ve ilaçların ne işe yaradığını internetten araştırır ve bebeğinin Raghu’dan olduğunun kesin farkına varır. Tapasya İcca’nın yanına gelir ve eğer benim ile ilgili konuşursan bu ilaçları Veer’e gösteririm der. İcca şimdi ne yapacağını bilemez.

Kördüğüm 148. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 148. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi Kördüğüm 148. Bölüm Özeti - 1 Ocak Pazartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 25 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.