banner image

Ah Kalbim 73. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar

Ah Kalbim 73. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 31 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 73. bölümünde neler olacak?

PRAGYA BALKONDA SIKIŞIR!

Pragya, Bulbul'un yanında oturarak düşünüyor. Bulbul'un bilinçlenmesini ve Pragya'yı çağırdığı Pragya, tedirgin hissediyor ve yeri terk etmek üzeredir. Herkes Bulbul'u bilinçli bulmaya ve Abhi'nin cesaretine övgüde bulunur. Daha sonra Pragya eve geldiğinde Bunty boşta otururken kendisine neden yalnız oturduğunu sorar. Bunty, kimsenin onunla oynamak için burada olmadığı için sıkıldığını söylüyor. Pragya, Bunty'e onunla oyun oynayacağını söyler. Bu konuşmayı dinleyen Abhi, Pragya ve Buny'nin oynayacağı oyunu kontrol etmeye karar verdi. Oyun başlıyor ve Abhi oyunda Bunty'ye yardım etmeye başlıyor ve Pragya, Bunty'ye yardım eden Abhi'yi buluyor. Pragya, Abhi'nin Bunty aldatmacasına yardım ettiğinde ne yapardı?


Abhi, Pragya ona rastladığında, sütü kazayla sızdırıyor. Hâlâ duruyor ve bir dahaki seferi için Pragya'yı bekliyor. Pragya, Abhi'nin yüzünü silmek için bir parça bez alır ancak bunun yerine Abhi, Pragya'nın Dupatta'sını yüzünü silmek için seçer. Pragya, Abhi için bir bardak su alır; bu da onun yüzüne kazayla dökülür. Daha sonra Purab, Pragya'yı arar ve acilen kendisiyle buluşmak istediğini söyler ve evini ziyaret etmesini ister. Purab Abhi'yi arar ve onu evine davet eder. Purab bu planlama nedir?


Pragya, balkonda çıkıntıya sıkışır ve yardım için bağırmaya başlar. Bu sırada Abhi halatla gelir ve halatı Pragya'ya doğru atar, ancak Pragya halatı tutamaz. Birkaç denemeden sonra Abhi halatı kaçırır ve kendini çaresiz hissetmeye başlar. Purab'a gider ve ozaman da boş oturuyordur. Purab şaşırtıcı bir şekilde Abhi'ye neden boşta oturduğunu ve karısına yardım etmediğini sorar. Purab Abhi'ye Pragya'yı sevgisinden kurtarmasını söyler. Abhi daha sonra Purab'ın söylediği gibi davranmaya karar verir. Abhi daha sonra Pragya'ya yardım etmeye karar verir ve teklifini cevaplar. Pragya daha sonra cesaretini toplar ve Abhi'ye doğru hareket eder.


Ah Kalbim 73. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 73. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar Ah Kalbim 73. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 25 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.