banner image

Ah Kalbim 79. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi

Ah Kalbim 79. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 6 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 79. bölümünde neler olacak?

PRAGYA'NIN HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR

Pragya'nın annesi Rachana ile yaptığı konuşmayı düşünürken görülüyor. Daha sonra Pragya ile tanışmaya ve Dadi'yle olan hareketleri hakkında soru sormaya karar verir. Pragya, başka yerlerde planını nasıl yürüteceğini ve Dadi'den önce imajını nasıl düşüreceğini düşünmektedir. Abhi'ye bazı bilgiler vererek bir mesaj bırakır. Abhi mesajı okur ve Dadi'yi arar ve paranın yarısını bankaya yatırmasını ister. Dadi, Indu'ya parayı almasını ister, ancak bavulu eksik bulur. İçinde para bulunan çanta nerde?


Tannu, Indu'yu Pragya'nın hırsızlığını kanıtlamaya hazırlanır. Pragya'yı odasına kadar takip etmesini ister. Abhi'ye ait bavulu koltuğun altından çıkarıverir. Pragya ve Tannu planladıkları gibi oyunu başarıyla oynarlar ve Tannu, Pragya'nın hırsızlıktan suçlu olduğunu kanıtlamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Aile, Pragya'nın odasında bavulu aramaya devam eder. İspatını güçlendirmek için Tannu, Pragya'ya karşı topladığı kanıtı almak için birisini çağırıyor. O kişi kimdir? Pragya'ya karşı ne gibi kanıtlar getirmiştir?


Abhi, Tannu'ya Pragya'ya yaptığı şeylerin doğru olmadığını ve Pragya'nın seni evden atmasını istediğini söyler. Tannu, Abhi'ye kendisini eğer evden atarsa e-posta ile hamileliğini bildireceğini söyler. Abhi Pragya'yı karşılıyor ve aralarında küçük bir tartışma yaşanıyor. Yakında, bir adam Pragya'nın gebelik raporunu içeren bir kurye alır. Aile, Pragya'nın hamileliğini öğrendiği zaman tepkisi ne olacak?


Tannu, ailenin Pragya'ya karşı tavrının iyi olduğunu görür ve şaşırır. Indu, Tannu'ya Pragya'nın hamile olduğunu açıkça gösterir. Tannu şoke olur ve Abhi'ye Pragya'nın nasıl hamile kalabileceği konusunda soru sorar. Yakında Bülbül, Pragya'yı arar ve hapisten çıkacağını gün hakkında bilgi alır. Ne konuşacağını bilmeden, Pragya, hapisten çıkınca onunla konuşacağını söyleyerek telefonu kapatır. Daha sonra, Abhi aceleyle Pragya'nın yanına gider ve annesinin evde olduğunu bildirir. Pragya'nın annesi, onun hamile olduğunu öğrendiğinde tepkisi ne olacak?


Ah Kalbim 79. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 79. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi Ah Kalbim 79. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 30 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.