banner image

Kördüğüm 154. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar

Kördüğüm 154. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 7 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 154. bölümünde neler olacak?

İÇÇA VE TAPASYA'NIN İLİŞKİLERİ DÜZELİR

İçça, Veer'in o imzayı atmaması için koşmaya başlar. Arkasında ise Tapasya vardır. Tapasya hamile olduğu için yorulmaya başlamıştır, İçça ise onunla eski anılarını hatırlar ve sıkıca Tapasya'nın elini tutarak ona yardım eder. Bu arada ise Tapasya ve İçça'nın ilişkisi iyiye gitmektedir. Daha sonra İçça, Tapasya'nın daha fazla devam edemeyeceğini anlar ve onu bir ağacın oraya bırakır. Kendisi ise yola devam eder. Mai, Tapasya'nın odasına girer, Tapasya'yı yatıyor zanneder ve onunla konuşur. Oysa ki Tapasya dışardadır. Satya Veer'e nereye imza atacağını gösterir. Satya ve Sachi tam planlarını işlerlerken İçça gelir ve onları durdurur.


Daha sonra İçça, Veer'i alarak oradan uzaklaşır. Satya ve Sachi ise planları suya düştüğü için İçça'ya çok kızgındır. İçça ve Veer arabada romantik anlar yaşar.


Tapasya tam uyuyacağı sırada odasına Veer ve İçça gelir. Biraz konuşurlar ve daha sonra İçça, annesini arayarak ona iyi olduğunu merak etmemesi gerektiğini söyler. Damini ise rahatlar.


İçça ve Tapasya karşı karşıya gelir. İçça onun için üzüldüğünü söyler. Daha sonra onun elini tutar ve ona yardım edeceğini söyler. İkili birbirlerinin elini sımsıkıca tutarlar.


Kördüğüm 154. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 154. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar Kördüğüm 154. Bölüm Özeti - 7 Ocak Pazar Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 31 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.