banner image

Kördüğüm 153. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi

Kördüğüm 153. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 6 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 153. bölümünde neler olacak?

VEER O İMZAYI ATACAK MI?

İçça Satya ve Saachi’nini Veer’e ne yapacaklarını merak eder. Bu yüzden bir planları olup olmadığın öğrenmeye çalışır. Ama bunu çaktırmadan yapması gerekiyordur. O yüzden de çok dikkatli olması gerekmektedir. Büyükanne ise İçça’yı görüp yanına gelir. Ona küstahça Chanda’dan bahseder. İçça çok üzülmüştür ve ağlamaya başlar.

İçça kaderinin bu kadar kötü olmasından ve daima üzülmekten yorulmuştur. Artık o da gülmek istemektedir. Ama ne zaman iyi bir şeyler oluyor her şey yolunda gidiyor dese kendisini ağlarken bulmaktadır.


Damini İçça’yı arar. İçça telefonu ağlayarak açınca Damini çok endişelenir. İçça da ona hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmediğini anlatır. Damini telefonda İçça’yı sakinleştirmeye çalışır.


İçça tapınağa giderek aile üyeleri ve kendisi için iyilik ister. Orada kendisine ve çevresindekilere iyi dileklerde bulunup kendisini rahatlatmaya ve biraz da olsa toparlanmaya çalışmaktadır.


Saachi ailesinin onuru için Veer’den intikam aşmak istemektedir. Bu yüzden planlara başlamıştır. Bundela ailesinin dikkatsizliği Saachi için avantajdır. Bunu koz olarak kullanmaya karar vermiştir. Satya Veer’i proje anlaşması için daha fazla geç olmadan imzaları atmak için çağırır. Veer hemen Satya’nın çağrısını kabul edip onunla birlikte gider. İçça ise tüm bu olanları gözlemlemektedir. Ancak işin altından başka bir oyun çıkacağını düşündüğü için endişe duymaktadır. Veer o imzayı atacak mı?


Kördüğüm 153. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 153. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi Kördüğüm 153. Bölüm Özeti - 6 Ocak Cumartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 30 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.