banner image

Kördüğüm 150. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba

Kördüğüm 150. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 3 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 150. bölümünde neler olacak?

İÇÇA GERÇEKLERİ ANLATACAĞINI SÖYLER

Umed Mai’nin İcca’ya kötü davranmasını kabullenemiyor. İcca’ya kötü davranmaması için Umed’i uyarıyor. Mai ise Umed’e karşı gelerek İcca’yı gelin olarak kabul etmeyeceğini söylüyor. Tapasya ise Mai ile konuşuyor ve Veer ile hastaneye gittiğinden bahsediyor. Hastane ile ilgili bilgiler verirken Mai bundan hoşnut oluyor.

İcca Tapasya ve Mai’nin konuşmasını dinler. Mai gittiğinde Tapasya İcca’nın yanına giderek ona Veer’in elini nasıl tuttuğundan bahseder ve onu sinirlendirmek ister. Tapasya konuştuktan sonra İcca kocamı tanıyorum ve karısını nasıl sevdiğini biliyorum der. Tapasya bu duruma bozulur. Tapasya odasına öfkeli olarak odasına gider. Bu arada Raghu telefon arar ve bebeği ile ilgili sorular sorar. Tapasya’ya evlilik konusundan bahsederek onu sinirlendirir ve ona davetiye bile göndermiştir. İcca ise odasında Sanci ve Satya ile ilgili düşünüyor.

Sanci ile tanıştıklarından beri Sanci ve Satya’nın bir plan içinde olduklarını düşünüyor. Geçmişte onlar ile nasıl tanıştığını ve hangi aşamlardan geçtiğini düşünür. Bu sırada Kasap Satya’nın odasına bir dosya bırakmaya gelir ve bu arada durumdan istifade odayı kolaçan eder. Kayda değer bir şeyler arar. Çekmeceyi karıştırdığında bir resim bulur. Resimdeki bayan evin eski hizmetçisidir. Bunu gören Kasap Satya ve Sanci’nin buraya intikam için geldiğini anlar. Kasap tüm bu olanlardan sonra İcca’nın yanına gelir ve Satya’nın odasında bulduğu resim ile ilgili bildiklerini anlatmaya başlar.


Kasap bildiklerini anlatırken Veer içeri girer. Kasap ise odadan çıkmak zorunda kalır. Veer İcca’yı yemeğe davet eder. İcca ise içinden Sanci ve Tapasya hakkında bir delil bulmadan yemeğe inmeyeceğinden bahseder ve kendine söz verir. Tapasya ise Raghu’nun gönderdiği davetiye ye bakar ve öfkeden çıldırmıştır. İcca balkonda iken ses duyar ve Sanci ışıkları yakar ve ona doğru geliyordur. İcca artık gerçeği biliyordur. Sanci ise bu durum için kendisi ile konuşmaya gelmiştir. İcca Sanci’nin kolundan tutar ve gerçekleri söyleyeceğinden bahseder. Sanci ise gerçekleri anlatması durumunda kendisi hakkında iyi olmayacağından bahsederek tehdit eder.

Kördüğüm 150. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba (Youtube Videomuz)

Kördüğüm 150. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba Kördüğüm 150. Bölüm Özeti - 3 Ocak Çarşamba Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 26 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.