banner image

Kördüğüm 147. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar

Kördüğüm 147. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 31 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 147. bölümünde neler olacak?

İCCA SANCİ'YE TUZAK KURAR!

İcca Raghu’yu durdurmuş ve ondan beklemesini ister. Bu sırada Tapasya da korku içindedir. Raghu İcca’yı beklerken ,İcca yere eğilir ve telefonu alarak telefonunuzu düşürmüşsünüz der. Raghu telefonu alır ve teşekkür ederek çıkar. Tapasya rahatlar. Daha sonra Tapasya, Raghu’nun verdiği hediyeleri saklamağa çalışır. İcca onun odasına gelir ve Tapasya korkar. Elindekiler yere düşer. İcca ona bunlar nereden çıktı der. Yoksa odadan çıkan adam mı verdi ? Çocuğun babası o mu diye sorar.

Tapasya İcca’ya, diline sahip çıkmasını söyler. Tapasya İcca’ya, neden son günlerde bana böyle davranıyorsun der. Tapasya oradan gider ve İcca kafası ise karışır. İcca odasında düşünürken Veer onun yanına gelir ve onu kucaklayarak ne olduğunu sorar. Veer daha sonra İcca’ya bu gün iki sebepten mutluyum . Hediyenin sana verilmesi ve holi seninle kutlamak beni mutlu etti der.

Veer, İcca’ya, sonunda Tapasya ona senin kadar önem veren kimsenin olmadığını anlamış oldu . Tapasya odada kendi kendine düşünüp son olaylardan dolayı çok korkmaktadır. Veeri elinden kaçıracağı için bir daha endişelenir. Bundela evinde Çanda çalışırken Sanci oraya gelmektedir. Çanda kalkarak onu oraya getirir. Birlikte sebzeleri temizlerler. Bu sıra Sanci sebzelerin üzerinden böcekleri temizlerken Kasap onu görür ve bundan şüphelenmeğe başlar. Aynı zamanda Çanda da bunu görür ve şaşırır. Rohini Jogi’nin yanına geliyor ve çorba getirmiştir. Kasap, İcca’ya ,Sanci ve Satyadan şüphelendiğini ve onların tehlikeli oyun yaptıklarını söyler. İcca şaşırır.

Jogi hastalanır. Damini hemen uykudan uyanır ve Puşkar’ın odasına gider. Kapıyı döverek uyandırır ve doktor çağırmasını ister. Veer ve İcca konuşur ve İcca ona Sanci’nin kör olmadığı yönünde şüphelerini söyler. Bir kereliğinde kendi elbiselerini nasıl toparladığını ve bu gün Kasap’ın gördüklerini anlatır. Veer ona körlerin zamanla alışabileceğini söyler, fakat İçça ikna olmaz. Sanciye bir test yapacağız. Veer bir kerelik için buna razı olur. İcca ve Veer merdivenlere halat bağlıyorlar ve Sanci’nin gelmesini beklemek için odaya saklanırlar. Sanci odadan çıkar ve gelirken halatı görüyor, fakat görmemiş gibi yapar.
Tam düşecekken Veer yetişir ve onu tutuyor.Takur evinde doktor Jogi’yi kontrol eder ve bulaşıcı bir hastalığa yakalanmıştır diyor. Jogi Puşkar’dan su istiyor. Puşkar korkarak bardağı uzatıyor. Hastalık kendine bulaşacak diye korkar.Puşkar dışarı çıkar ve Damini ile konuştuktan sonra Jogi’ye yiyecek bir şeyler götürmesini ister. Damini birşeyler hazırlar ve Jogi’nin yanına gider.
İCCA TAPASYA'YI UYARIR!
Veer ve İcca yaptığı plan bir işe yaramayınca , Veer ona kızar. Kör bir kıza böyle nasıl birşey düşünürsün der. İcca ondan özür diler ve bir daha böyle bir şey yapmayacağım der ve bir birine sarılırlar. Ertesi sabah doktor yine Jogi’yi kontrol eder ve daha iyi olduğunu söyler. Puşkar Damini’yi göndermek isterken Jogi ona burada kal diyor. Jogi onlara, dün gece ben hastaydım ve yalnızca Damini benim yanımda kaldı ve böylece bana önem veren kişinin yalnızca o olduğunu anladım der. Bundela evinde Çanda ve Kasap ,Sanci’nin kör olmadığı konusunda konuşuyorlar. Onlara göre Sanci oyun yapıyor ve Tapasya konusunda olduğu gibi bu aile yine de kördür.
Tapasya su götürmek için geliyor ve bu sırada Veer eve girmek üzeredir. Veer onu görür ve Tapasya ona gülümser. İcca Tapasya’ya yaklaşır ve ona kendi sınırları içinde kalması konusunda uyarır. Böylece Tapasya ve İcca sözleşirler. Veer onlara yaklaşır ve ne olduğunu sorar. İcca ona her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Böylece Tapasya gider ve İcca da Veer’in koluna girerek oradan giderken Tapasya onu görür. Puşkar Damini’ye öfkelenmiştir ve bir şeyler yapmayı planlar. Divya’yı arar ve ona evliğinin tehlikede olduğu konusunda uyarıda bulunur.

Divya şaşırır. Bundela evinde büyükler, torunları için bir isim aramakla ilgili konuşuyorlar. Umed kız olacak diyor diğerleri erkek olacak der. Erkek olursa Ajinka, kız olursa Kahani olmayı öneriyorlar. Bay Raghu gelecek bebeği için hazırladığı odaya gelmiş ve son derece mutlu şekilde burada eğleniyor. Sanci odasında ona tuzak kuranın Kasap olduğundan şüphelenir. Bu sırada eline bir resim alır, tam da Veer’in yanlışlıkla onu kucakladığı resimdir. İcca Sanchi’nin odasına gelirken o telefonla  birilerini arıyor. İcca bundan şok olur ve içeri girer. Sanci diye seslenir ve Sanci bundan şok olur. Sanci başka bir bahane üretir ve İcca da ikna olmuş gibi gider.
Kördüğüm 147. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar (Youtube Videomuz)
Henüz yayınlanmadı.
Kördüğüm 147. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar Kördüğüm 147. Bölüm Özeti - 31 Aralık Pazar Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 24 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.