banner image

Ah Kalbim 72. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi

Ah Kalbim 72. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim dizisinin 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 72. bölümünde neler olacak?

PRAGYA TANU'YU İKNA EDER!

Abhi Pragya’nın seni sevemem demesine bozulmuştur. Purab Abhi ve Pragya’yı arar. Evin hizmetçisi ise ikisinin dün evden ayrıldıklarını ve dönemediklerini söyler. Abhi ise uyuya kalmıştır. Uyandığında parmağındaki yüzüğü çıkartır. Bir taraftan içki içer diğer taraftan ise hakkında çıkan haberlere bakarak Pragya’dan nefret eder.

Aaliya’nın yanına gelen Tanu ise Abhi’nin olmadığını öğrenince sahte hamilelik yalanından haberdar oldu mu diye aklına gelir. Robin ise Abhi’nin spor odasında içki içtiğinden bahseder. Tanu ve Aaliya Abhi’nin yanına gider ve Abhi çok sarhoştur baygın haldedir. Aaliya ise Pragya’yı arar ve Abhi’nin başına gelenlerin hesabını sorar. Tanu Abhi’yi dinlenmesi için ikna eder. Pragya ve Aaliya geldiklerinde ise Abhi Tanu’nun yanında uyuyordur. Bunun üzerine Pragya saklanır. Abhi Pragya’nın adını bir daha duymak istemediğini söyler. Bunu duyan Pragya ise oradan ağlayarak uzaklaşır. Abhi Daadi’nin isteği üzerine Pragya’yı eve geri getirir. Tanu ise Abhi bu bebek işine bozuldu galiba diyerek kürtaja gittiğini Aaliya’dan saklar.

Purab Abhi’yi Pragya’nın ne cevap verdiği konusunda sıkıştırır ancak bir cevap alamaz. Akash ise annesinin isteği üzerine evlenme zorunda kalınca son kez Rachna’nın karşısına geçer ve evlenmek istediğini söyler. Bunun üzerine Rachna reddedince Akash gelecek olaylardan sen sorumlusun der. İkiside ağlayarak ayrılırlar. Abhi ise Pragya’ya yaklaşır ve onu alnından ve yanağından öper. Abhi Pragya’ya bir şeyler saklıyorsun beni sevmediğine inanmıyorum der. Pragya ise bunlar beni etkilemedi deyip oradan ayrılır.


Daadi’nin yanına giden Pragya Daadi, torun sahibi olmak istediğini ve bunun son isteği olduğunu söyler. Bunun üzerine Pragya Tanu’nun yanına gider. Tanu ise doktorla kürtaj için konuşur bunu Pragya duyar ve şaşırır. Tanu’yu bebeği aldırmaması konusunda ikna eder. Bebek Abhi’nin soyadını taşıyacak buna söz veriyorum der ve bunu kendisinin halledeceğini söyler.

Ah Kalbim 72. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi (Youtube Videomuz)

Ah Kalbim 72. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi Ah Kalbim 72. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 23 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.