banner image

Kördüğüm 146. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi

Kördüğüm 146. bölüm özeti yayınlandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Kördüğüm dizisinin 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 146. bölümünde neler olacak?

TAPASYA İCCA'DAN KORKAR!

Nani ve Gunvati kendi arasında konuşurken Nani hamile olduğu için ruh hali biraz değişiktir. Maddi destek dışında manevi desteğe ihtiyacı bulunuyor. Nani burada desteği verecek kişinin Veer olduğunu ima ediyor. İcca ise tüm olan bitenleri duyar. Gunvati İcca’ya Tapasya için yemek götürmesini ister. Veer ise Tapasya’nın odasına gelir. Ona bazı yiyecekler getirip elleri ile yedirmektedir. İcca odada Tapasya ve Veer’in bu durumunu görür. İcca bu durumdan pek hoşlanmasa da farklı bir durumda davranır. Kasıtlı olarak Veer’e yarın için hangi elbiseleri giyeyim diye sorarak olayı farklı tarafa çeker. Veer ise bazı elbiseleri önerir.

Veer Tapasya’yı elleri ile beslese de İcca ilgiyi kendisine çeker. Tapasya bu duruma bozulur. İcca dışarı çıkarken ekşi ve tatlı bir şeyler ister misin diye dalga geçer. Tapasya ise hayır der. İcca Tapasya’ya akşam pujaya töreni var dinlen der. Akşam tören başlamıştır ve herkes orada toplanmaktadır. Satya ve Sanci’de oraya gelir. Gunvati ise Tapasya’ya bazı hediyeler verir ve bu evin varisini doğuracağı için bazı hediyelerin de verileceğini söyler. Tapasya sevinirken İcca üzülmektedir. Tören biter Tapasya törenin son ritüellerini yapar ve İcca’ya evin tek gelini olduğunu göstermek ister. Fakat İcca elini tutar ve buna izin vermez. İcca bunu yapamazsın der. Tapasya şaşırır. Neden diye sorar. Tapasya ben onlara bir varis veriyorum ben yaparım der. İcca Tapasya’ya sen ihanet dışında bir şey veremezsin der.

Bu sırada Veer gelir ve İcca ve Tapasya’yı görür. Veer İcca’ya eve gelmesini söyler. Veer gider. İcca ise konuşmaya devam eder. İcca Tapasya’ya bugün her şey ortaya çıkacak diyor. Tapasya hangi gerçekten bahsediyorsun der. Bu bebeğin Veer’e ait olmadığını biliyorum. Bu yüzden Veer’in adını ağzına alma der. Tapasya ise korkudan ne yapacağını bilemez. İcca Tapasya’ya 15 gün süre verir. Herkese gerçeği söyleyeceksin. İcca evin gelini gibi ritüeli gerçekleştirir ve oradan ayrılı Tapasya dona kalır. Satya ve Sanci Bundela ailesini düşünür ve intikam alacaklarından bahseder. İcca ise Veer’e sütünü ve ilacını verir. Satya ise Veer’in odasında bir şeyler ararken bir anda İcca’nın cüzdanını düşürür ve Raghu’nun kartını görür ve öfkelenir. Satya Raghu’nun yanına gelir. Raghu’ya benim planlarımı bozuyorsun der.


SATYA VE RAGHU GÖRÜŞÜR - RAGHU BUNDELA EVİNE GİRER!

Raghu ona bağlantısının sadece Tapu ile olduğunu söyler.Raghu Satya’ya avize olayından bahseder ve bir daha olursa kötü olur der. Satya ondan özür diler. Holi günü gelmiştir ve Tapasya İcca’yı görür ve korkar. Herkes toplanır. İcca Tapasya’nın hediyeyi kabul edemeyeceğini bunun için herkese söyleyecek sözünün olduğunu söyler. Tapasya ben bu evin varisini doğursam da bu evin gelini Tapasya’dır der. Hediyeyi İcca almalıdır. Diğerleri bunu duyunca şok olur. Veer ise bir şey anlamaz. Jogi ise Tapasya’ya gelerek onunla gurur duyduğunu söyler. Herkes merakla beklerken hediyeyi İcca alır. Tapasya odada iken Veer düşünceli görür.
Veer Tapasya’ya çocuklarını eşit şekilde seveceğinden bahseder. Tapasya bundan rahatlar. Veer işe gitmek ister ve İcca ile konuşur. Veer gittikten sonra İcca söz verir ve bu evin varisinin kendi çocuğu olacağından bahseder. Kasap Tapasya’ya eve azı tamircilerin geldiğinden bahseder. Adamlardan biri Tapasya’nın odasına gelir ve içeri girdikten sonra kapıyı kapatır. O kişi Raghu’dur ve Tapasya şok olur. Raghu ona hediye getirmiştir. Bu sırada İcca gelir. Raghu tam o sırada İcca ile karşı karşıya gelir ve şapkasını yüzene kapatır. Tam giderken İcca arkadan seslenir. Raghu dona kalır.

Kördüğüm 146. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi
Kördüğüm 146. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi Kördüğüm 146. Bölüm Özeti - 30 Aralık Cumartesi Reviewed by Hint Dizi Özetleri on 23 Aralık Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.